onsdag 17. november 2010

Velourkjoler til 2 prinsesser!


Naboen ønsket seg kjoler til jentene sine, og dette ble resultatet :)

Mor fortalte at jentene er litt "prinsesse vilikke",  så jeg ser for meg at disse to finner på noe småsprell og løper avgårde! Den som løper etter ser bare ryggen på dem - "Ha ha ha...!" 

Den lyseblå kjolen er sydd i str 128, har ribb rundt håndleddene, spiss hette og hjerte på brystet med en knapp på.

Den lyserosa kjolen er sydd i str 122, har ribb rundt håndleddene, spiss hette og en prinsessekrone med en glasshjerte-perle(!) på brystet.

Alle applikasjonene er sydd av fleece.

Håper prinsessene blir fornøyde med nye kjoler :-)



søndag 14. november 2010

Ullkjoler på rekke og rad

Plutselig fikk jeg bestilling på 5 ullkjoler! Det syntes jeg var veldig kjekt! Her henger de på rekke og rad, den minste er i størrelse 5 år og den største i 11 år.
Så får vi håpe eierne blir fornøyde med nye kjoler til jul? :-)

Dortheline og genseren min!

Før helgen dro jeg på Stoff & Stil og kjøpte meg en sømbyste... Har drømt lenge om å kjøpe det, og nå syntes jeg det var på tide å realisere drømmen!
Så her er da altså Dortheline, og for øyeblikket har hun på seg en genser jeg har sydd til meg selv!! Det 1. plagget jeg har sydd til meg selv faktisk... eller egentlig det 2., men det 1. plagget som har passet da!! Haha...
Genseren er sydd i velour etter mønster fra et syblad :-) Skikkelig kosegenser :-)

fredag 12. november 2010

Fleecedress til minstemann

Minstemann har vokst fra prikkedressen sin... Barna vokser virkelig alt for fort!! :-(
Vel, fleecedress må han nå uansett ha, så da sydde jeg en ny til han i elgfleece-stoffet. Lagde litt høy krage i stedet for hette denne gangen, siden han bruker den under utedressen og også sover i den i vognen. Da er det greit å slippe klumpen i nakken. Dressen har glidelås, elgribb rundt ankler og håndledd, ingen lommer.
Enkel og grei, men også kul! ;-)