søndag 6. november 2011

Ull-kjole til noe morsomt ;)

I midten av oktober fikk jeg en morsom mail fra en dame, hun lurte på om jeg kunne lage en ull-kjole til henne, slik som disse.
Den skulle være litt romslig og barnslig, med god plass til ullgenser og og ullbukse under, for den skal nemlig brukes til noe spesielt!! Mer om det kommer i slutten av november ;)

Kjolen måtte være i Karasjok til 24.10.11, så jeg hadde veldig knapt med tid å få sydd kjolen og sendt den! Først måtte jeg skaffe stoffet... Det var ikke enkelt siden jeg var i Valdres på høstferie, og det florerer dessverre ikke akkurat av stoffbutikker der... Så jeg sendte svigerfar på Stoff og Stil! Men der var de utsolgt og ville ikke få det inn før 5 dager senere!! Iiiik!
Så kom min mor på at vi kunne høre med ei som syr på Fagernes, Bodhild, men hun svarte ikke på telefonen! Gud som vi kavet! Så på vei hjem fra Fagernes traff vi Bodhild i bil, og vi bråsnudde og kjørte etter henne til matbutikken! Om hun hadde stoff? Jada!!! Tjohoo!! Og det var vasket også!! Superdupert!
Da vi kom hjem fra høstferien søndagskvelden, var det bare å hive seg rundt og tegne kjolemønster! Den framtidige kjoleeieren hadde tatt mål av skuldrene og lengden til kjolen med linjal (hihi), så resten ble opp til Dorteline (sømbysten) å bestemme!
Kjolen har en enkel A-form og jeg har applikert hjerter i fleece på framsiden og baksiden. På baksiden har jeg sydd kjedesting i hvit ulltråd slik at det ser ut som hjertene er ballonger :)
En hjerteballong på vei til Karasjok! ;)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar