tirsdag 23. september 2014

Jeg giftet meg i sommer!

 Etter nesten 16 år som kjærester, ble vi endelig mann og kone!!
Dagen ble feiret med familie og venner i Valdres, i herlige omgivelser og sol og litt vind! Det var en helt fantastisk og uforglemmelig dag! Og nesten alt gikk som planlagt, hehe :D

Minstemann syntes det var litt flaut at Mamma og Pappa kysset så masse..!

Gutta gjorde en god jobb med såpebobleblåsingen!

Det var masse forberedelser til bryllupet, og den ene ideen etter den andre dukket opp etter hvert som jeg la planer :) 
Gjestene skulle få drikkebonger de kunne bruke i baren, og disse ble først skrevet ut på litt tykke ark, og deretter skåret ut med Silhouette Cameo maskinen min.
På bardisken og gavebordet hadde jeg laget til glassbyggerstein med monogrammet vårt i vinyl på og en led-lyslenke inni. Mannen boret hull for å putte lyset inni! 
Skiltet som vi hadde utenfor kirken i et melkespann fylt med blomster, er en takstein (reserve) fra huset til onkelen til min mann :) Her lagde jeg sjablong med Silhouette'n og malte på 3 lag.

Gjestegaven ble ganske morsom, da vi bestilte M&M's fra USA med vårt bilde, monogram og bryllupsdato på! 
Siden M&M's ikke sender til Norge fikk vi sendt sjokoladen til min svigerinnes mor i USA, som så sendte de videre til Norge :) Det var vi veldig takknemlige for! :) :) 
Deretter måtte vi finne på noe å ha gjestegaven i, og etter masse leting og grubling, kom vi fram til at vi skulle ha små bøtter! 

Utrolig morsomme og søte bøtter! 
Bøttene skulle jo også fungere som "bordkort" så her kuttet jeg ut gjestenes navn med Silhouette'n, klippet alle navnene (se bildet øverst til venstre) for å kunne overføre dem til bøttene.
Deretter måtte disse "strykes" forsiktig på og rundt bøttene, ikke helt enkelt siden bøttene var bredere oppe enn nede. Så for at det ikke skulle bli skjevt, måtte jeg stryke og vri og stryke og vri bokstavene rundt. Spesielt gøy med de lengste navnene....!
Men det ble utrolig fint og stilig! Lagde totalt 87 bøtter...! Phu!

På bordet ville vi ha blomstervaser i bjørk! Så vi sagde ned trær på landet tidlig i vår, lot stammene tørke godt, kappet dem og skulle så bore hull... Det var en tidkrevende jobb!! Boret i 1 time og kom 2,7 cm ned i kubben!! Det hadde vi ikke tid til gitt, så vi fikk noen dyktige håndtverkere til å gjøre det for oss :) 
Og resultatet ble veldig bra! Og utrolig fint med hvitveis i :)


I kirken hadde vi en utrolig flink sangerinne, Caroline E. Groth, som sang blant annet "Den finaste e veit" av Hellbillies.
Den sangen er bare så fin, så som en liten overraskelse til min kjære, lagde jeg refrenget i vinyl og plasserte det på veggen over sengen vår :) 

Veldig kjekt å være gift!
Og veldig deilig å være ferdig med all planlegging og organisering! :D

4 kommentarer:

 1. Og det var virkelig en nydelig og flott dag. Med et kjempeflott brudepar ��������

  SvarSlett
 2. Åh, så mange fine detaljer!!!

  SvarSlett
 3. Nå har jeg lett og googlet lenge for å finne ut hvordan jeg kan lage lys av glassbyggerstein, men det er så mye at det er ikke til å bli klok på :P
  Så nå når jeg snublet over bloggen din ble jeg ganske så glad :)
  Kan jeg spørre hvilket bor mannen din brukte for å bore hull i glassbyggersteinen, og hvor stort hull trengte du?? :)
  Og hvor får du tak i vinyl?? :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Takk for hyggelig kommentar :-)
   Glassboret mener jeg er 8 mm, men lurt å sjekke mot pærene på lysslyngen du skal bruke :-)
   Vinylen har jeg kjøpt på nett fra kreativscrapping.no og sydilla.no
   Lykke til! :-)

   Slett