onsdag 30. desember 2015

Litt mer til Sør-Trøndelag ;)

Tenke seg til! Nok en bestilling fra kunden min i Sør-Trøndelag! 
Hun hadde tittet litt rundt på nettet i forskjellige stoffbutikker, og funnet noen stoff som hun likte! Om jeg ikke kunne lage litt flere klær til sønnen hennes av disse stoffene? Det kunne jeg jo selvfølgelig :) Bestilte stoffene + litt til... (vanskelig å la være, er jo så masse fint rundt omkring!) ... og satte i gang med planlegging og produksjon!


Først ut, denne kule genseren! Dette apekattstoffet er så artig! Digger den apen! Det er kjøpt hos Klar, ferdig - sy! og stoffet er i french terry, litt tykkere en jersey, men tynnere enn isoli.
For å få litt variasjon til en del av de andre genserne moren har kjøpt, la jeg til en liten detalj ved skuldrene. Størrelse merket har jeg laget med Silhouette Cameo'en min :)


Moren ønsket seg også en bukse som kunne matche apekatt genseren,  og dermed ble det en koksgrå bukse i velour med apekatt-lommer!

 

Også disse vaskebjørnene er kjøpt hos Klar, ferdig - sy! og er i samme kvalitet som apestoffet.
Syntes det ble litt kult med stripete ermer, jeg :)


En matchende bukse til vaskebjørn-genseren stod også på listen, denne er sydd i lys grå velour.


Videre ønsket mor en genser som kunne passe til Jungelbuksen, uten at det ble for voldsomt.
Så da ble vi enige om å "dele opp" genseren, slik at mesteparten var ensfarget, og at jungelstoffet ble tatt igjen på øverste frontdel.


Sønnen, Thomas, liker monster trucker, så dette stoffet var midt i blinken! 


Og siden den nå er en slags vinter i Norge, ville mor ha en god og varm genser til Thomas. Genseren er sydd i den kule elg fleecen fra Stoff & Stil, ermer i polarfleece,  og svart og grå stripete ribb i hals, rundt håndledd og liv.


Apekatt stoffet var så morsomt at mor ville ha en lue til Thomas, en som han kunne bruke om vinteren.
 Så denne luen er foret med fleece.


I samme slengen bestilte hun en Supermann genser i fleece til en superhelt-opptatt nevø,  kjekt med en litt unik julegave ;)  


Baksiden av genseren ble nå ganske tøff med den grå/blå S'en :)Igjen, tusen takk til Thomas og moren for alle de morsomme bestillingene jeg har fått i 2015! 
Det har virkelig vært en sann fornøyelse!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar